Vakantiewoningen

Wij bieden u drie gezellige en comfortabele vakantiewoningen als zakelijke of toeristische verblijfplaats.

Het Vijverhof is een prachtige verblijfshoeve met vakantiewoningen die zeer rustig en afzonderlijk is gelegen. Het prachtige domein met vijvers en wandelwegen zorgt ervoor dat u hier helemaal kunt herbronnen. Een idyllisch decor voor een ontspannen verblijf op een stukje ongerepte natuur in het hartje van de Vlaamse Ardennen, vrij van industrie en lawaai. Deze streek leent zich om urenlang te wandelen en te fietsen langs de Dendervallei, de Markroute middenin het stiltegebied of de Bosberg en de Muur van Geraardsbergen.

Wij bieden u drie gezellige en comfortabele vakantiewoningen als zakelijke of toeristische verblijfplaats. Alle verblijven van vier, zes en acht personen zijn voorzien van een knusse woonkamer, compleet ingerichte keuken, badkamer en één, twee of drie slaapkamers.

Onze vakantiehuisjes zijn gezellig ingericht met natuurlijke materialen en voorzien van alle comfort. Vanuit de knusse zithoek in de woonkamers heeft men via de grote schuiframen zicht op het park (4 ha) en de visvijvers. Moderne keukens met alle eet- en kookgerei: koffiezetapparaat, waterkoker, fornuis, microgolfoven, oven, grote koelkast, grote diepvriezer, vaatwas, enz.

Voor groepen of families bieden we een capaciteit tot 18 personen. In totaal beschikken we over zes slaapkamers die voorzien zijn van twee tot vier bedden en vier badkamers met ligbad, lavabomeubel en toilet.